Hoppa till innehållet
LearnWorkly

Inställningsguide4 min läsning

Inställningar för profil, konto och fakturering

Alla kontoinställningar: namn, språk, lösenord, enheter, egen profil, nedladdning av data, radering av konto samt plan och fakturering.

Klicka på ditt namn uppe till höger på sidan och välj Profil. Samma meny visar din plan, som öppnar Planer och fakturering, och Logga ut. Språkmenyn sitter bredvid ditt namn; på mindre skärmar finns den i menyn som öppnas med knappen ☰.

Sidan Profil med kortet Konto, kortet Egen profil med en förhandsvisning av logotypen, samt korten Lösenord, Enheter, Dina data och Ta bort konto
Sidan Profil.

Menyer i sidhuvudet

InställningVad den görStandardPlaner/gränser
SpråkmenySpråket för allt du ser i LearnWorkly. Det sparas i ditt konto. Eleverna använder i stället klassens språk.Språket du valde när du registrerade digAlla planer. 18 språk.
Plan (under ditt namn)Visar din nuvarande plan och öppnar Planer och fakturering.—Alla planer
ProfilÖppnar din profil.—Alla planer
Logga utLoggar ut dig på den här enheten.—Alla planer

Profil

InställningVad den görStandardPlaner/gränser
Ditt namnDitt namn i LearnWorkly. Klicka på Spara.Namnet du registrerade dig medAlla planer. Upp till 100 tecken.
E-postVisas som referens. Den kan inte ändras här.—Alla planer
Egen profilLadda upp logotyp, Byt logotyp eller Ta bort logotyp. Din logotyp ersätter LearnWorkly-logotypen på elevernas klassida och i varje aktivitet. Det här ser eleverna visar en förhandsvisning.LearnWorkly-logotypPro och Academy. PNG, JPG eller WebP, upp till 2 MB. Borttagning fungerar med alla planer.
Byt lösenordAnge ditt Nuvarande lösenord, ett Nytt lösenord och Bekräfta nytt lösenord. Du förblir inloggad här och loggas ut på dina andra enheter.—Alla planer. Minst 6 tecken.
Ange ett lösenordFör konton som loggar in med Google: skickar en återställningslänk till dig så att du också kan logga in med ett lösenord.Inget lösenordAlla planer
Logga ut från alla enheterAvslutar alla sessioner efter att du har bekräftat, även den du använder.—Alla planer
Ladda ner mina dataLaddar ner allt som lagras om ditt konto, dina klasser, elever och deras svar som en JSON-fil.—Alla planer
Radera mitt konto…Raderar ditt konto och alla dess data för gott. Se nedan.—Alla planer

Radera ditt konto

  1. 1

    Öppna den

    Under Radera konto klickar du på Radera mitt konto…. Du ser hur många klasser, elever, aktiviteter, uppgifter och svar som kommer att raderas.

  2. 2

    Skriv din e-postadress

    Skriv din e-postadress exakt som den visas.

  3. 3

    Bevisa att det är du

    Ange ditt Nuvarande lösenord. Om du loggar in med Google fungerar detta inom 10 minuter efter inloggningen; om det har gått längre tid loggar du först ut och in igen.

  4. 4

    Bekräfta

    Kryssa i rutan som säger att du förstår att det inte kan återställas, och klicka sedan på Radera mitt konto permanent.

Planer och fakturering

InställningVad den görStandardPlaner/gränser
Nuvarande planDin plan, dess förnyelse- eller slutdatum och hur många Elever, Klasser och AI-genereringar den här månaden du använder.—Alla planer
Månadsvis / ÅrsvisVisar priser per månad eller per år. Årsvis kostar ungefär 10 månader (2 månader gratis).Månadsvis, eller intervallet för din prenumerationSolo och Pro
Välj Solo / Välj ProÖppnar en säker kassa för den plan och det intervall du valde.—När du inte har en betalplan än
Uppgradera / Byt planByter din betalplan. Öppnar prenumerationssidan, där tid du redan har betalat för krediteras.—När du har en betalplan
NedgraderaPå Free-kortet: öppnar prenumerationssidan, där du avslutar. Du flyttas till Free när den period du har betalat för tar slut. Inget raderas.—När du har en betalplan
Kontakta ossMejlar oss om planen Academy.—Academy
Hantera prenumerationAvsluta med ett klick, växla mellan månadsvis och årsvis, uppdatera ditt kort och ladda ner fakturor.—När du har eller har haft en betalplan
Begär återbetalningMejlar oss för att begära återbetalning av din första betalning.—Inom 14 dagar efter din första betalning för en plan

Vanliga frågor

Varför kan jag inte ladda upp en logotyp?

Egen profil ingår i planen Pro och högre. Med Free och Solo visar kortet Se planer i stället. Om du byter till en mindre plan ser eleverna LearnWorkly-logotypen igen; din logotypfil sparas.

Ändras det eleverna ser när jag byter språk?

Nej. Eleverna ser det språk som är inställt för deras klass, eller det de har valt på sin enhet. Se Klassinställningar.

Vad händer med mina klasser om jag avslutar?

Du behåller din plan till slutet av den period du har betalat för och flyttas sedan till Free. Inget raderas; du kan bara inte lägga till mer än Free tillåter.

Senast kontrollerad mot appen 11 november 2026.

Relaterade artiklar