Gå til innholdet
LearnWorkly

Konto, planer og personvern2 min lesing

Last ned dataene dine eller slett kontoen din

Last ned en kopi av alt LearnWorkly lagrer om kontoen din og elevene dine, les hvordan sletting fungerer, og slett kontoen din for godt.

Du kan ta en kopi av dataene dine eller slette kontoen din når som helst fra Profil, uten å skrive til oss.

Last ned dataene dine

  1. 1

    Åpne profilen din

    Klikk Profil i menyen og bla ned til Dataene dine.

  2. 2

    Last ned

    Klikk Last ned dataene mine. Etter et øyeblikk lagrer nettleseren en JSON-fil.

Filen inneholder kontoen din, klasser, elever, aktiviteter, oppgaver, svar, tilbakemeldinger og dokumenter, inkludert ting du har slettet som ennå ikke er fjernet for godt. JSON er et standardformat som andre verktøy kan lese.

Slette ting i appen

Når du sletter en klasse, fjerner en elev eller sletter en aktivitet eller et dokument, forsvinner det fra LearnWorkly med en gang, og elevene kan ikke lenger åpne det. Det slettes ikke for godt med en gang: det slettes for godt, inkludert filene, under vår faste opprydding, senest omtrent 90 dager senere. Inntil da er det fortsatt med i datanedlastingen din.

Å slette kontoen din er annerledes: det sletter alt umiddelbart.

Hva som fjernes når du sletter kontoen din

  • Kontoen din, klasser, elever, aktiviteter, oppgaver og svar.
  • Alle bilder av håndskrevet arbeid, lydopptak og dokumenter.
  • Innloggingsøktene dine på alle enheter.
  • Den betalte planen din, som avsluttes med en gang uten refusjon for resten av faktureringsperioden.

Slett kontoen din

  1. 1

    Last ned dataene dine først

    Dette kan ikke angres, så ta vare på en kopi hvis du kan komme til å trenge den.

  2. 2

    Åpne skjemaet for sletting

    I Profil, under Slett konto, klikker du Slett kontoen min…. Du ser hvor mange klasser, elever, aktiviteter, oppgaver og svar som vil bli slettet.

  3. 3

    Skriv e-postadressen din

    Skriv e-postadressen til kontoen din nøyaktig slik den vises.

  4. 4

    Bekreft at det er deg

    Skriv inn Nåværende passord. Hvis du logger inn med Google, fungerer dette innen 10 minutter etter innlogging; har det gått lenger tid, logger du ut og inn igjen først.

  5. 5

    Bekreft

    Kryss av i boksen som sier at du forstår at kontoen ikke kan gjenopprettes, og klikk Slett kontoen min permanent.

Ofte stilte spørsmål

Kan dere gjenopprette kontoen min etter at jeg har slettet den?

Nei. Alt slettes umiddelbart og kan ikke gjenopprettes.

Hva om abonnementet mitt ikke kan avsluttes?

Da slettes ikke kontoen, så du blir aldri belastet for en konto som ikke lenger finnes. Prøv igjen om noen minutter.

Er en elev jeg har fjernet, fortsatt med i datanedlastingen min?

Ja, til det slettes for godt under vår faste opprydding, senest omtrent 90 dager etter at du fjernet dem.

Sist sjekket mot appen 11. november 2026.

Relaterte artikler