Elevene oppretter aldri en konto eller et passord. De trenger klassekoden din og et navn. Alt nedenfor finnes på klassesiden: åpne Klasser og klikk på klassen.
Fire måter å få elevene inn på
| Måte | Hvor du finner det | Passer best til |
|---|---|---|
| Klassekode | Feltet Klassekode på klassesiden, og øverst i live-visningen | Si den høyt eller skriv den på tavla: elevene går til join.learnworkly.com og skriver den inn |
| Lenke for å bli med | Kopier lenke for å bli med på klassesiden | Send den i en melding eller e-post: koden er allerede fylt inn |
| QR-kode | Vis bli med-skjerm på klassesiden eller i live-visningen | Del skjermen i starten av timen: elevene skanner den med telefonkameraet |
| Personlig lenke | Personlig lenke ved siden av hvert navn i listen Elever | Én elev, på hvilken som helst enhet, alltid tilbake til det samme arbeidet |
Hva en elev gjør
- 1
Åpne bli med-siden
De går til join.learnworkly.com, åpner lenken din for å bli med eller skanner QR-koden.
- 2
Skriv inn koden og et navn
Under Bli med i klassen din skriver de Klassekode (allerede fylt inn fra en lenke eller QR-kode) og Navnet ditt, og trykker Bli med.
- 3
Begynn å jobbe
De ser det du har delt ut til klassen. Hvis bare én oppgave er åpen, åpnes den med en gang.

Personlige lenker
Hver elev har en personlig lenke. Når de åpner den, logges de rett inn igjen som seg selv, med alt tidligere arbeid, på hvilken som helst enhet. Elevene kan også kopiere sin egen lenke fra klassesiden med Kopier den personlige lenken din for å komme tilbake på en annen enhet.
For å sette opp elevene før første time skriver du hvert navn i Legg til en elev på klassesiden, og klikker så Personlig lenke ved siden av navnet for å kopiere den og sende den til eleven.
Ofte stilte spørsmål
En elev ser «Denne klassen er full. Spør læreren din.»
Elevgrensen i planen din er nådd: 10 elever på Free, 50 på Solo, opptil 1 000 på Pro, telt på tvers av alle klassene dine. Fjern elever som har sluttet, eller se Planer og fakturering.
To elever deler et nettbrett. Hvordan bytter de?
På elevens klasseside trykker du Ikke deg? Logg ut. Neste elev blir så med med koden eller åpner den personlige lenken sin.
Trenger elevene en e-postadresse?
Nei. E-postadresser er valgfrie og brukes bare hvis du vil sende e-post til en voksen elev eller en forelder. Se E-poster til elever og foreldre.
Sist sjekket mot appen 11. november 2026.
Relaterte artikler
- Administrer klasser og eleverGi nytt navn til eller slett en klasse, legg til, gi nytt navn til eller fjern elever, og åpne en elevs side for å se poeng, ferdigheter og kontaktinformasjon.
- Gjennomfør din første live-timeDel ut en aktivitet til en klasse, la elevene bli med med koden, og se hvert svar og hver tegning dukke opp på skjermen din mens de jobber.
- Se hvert svar liveStart en live-time fra en klasse, se hver elevs svar og tegning dukke opp mens de jobber, og skjul navn før du deler skjermen.